Joga un meditācija uz Krētas salas 06.-13.06.21.  


Mani mīļie, aicinu jūs izbaudīt kopā 8 fantastiskas dienas uz brīnišķīgas Krētas salas!
Uzkāpsim kalnos, izpētīsim alas, izpeldēsimies 3 jūrās,  sajutīsim vēstures un bezgalības elpu, izpētīsim visu Krētas salu, un... jogosim, elposim, meditēsim!Brauciena mērķis:
* IZBAUDĪT dzīvi pie siltas jūras (patiesību sakot, plānojam izpeldēties 3 jūrās!!!) un atrast visforšākas un skaistākas pludmales
* NOĶERT pirmo vasaras iedegumu,
* PAKLEJOT pa visnoslēpumainākajām salas vietām, kuras slēpjas no parasto tūristu acīm :),
* ATRAST LAIKU PABŪT AR SEVI, sajust kā lēnām plūst un izstiepjas laiks,
* ne tikai NOGARŠOT, bet arī PAGATAVOT pašiem dažus Krētas nacionālās virtuves ēdienus,
* IZSMARŽOT un piesātināt katru ķermeņa šūniņu ar galvu reibinošu Krētas gaisu,
* IEPRIECINĀT savas acis ar ziedošām ieliņām, nepierastu arhitektūru, grandioziem skatiem no kalniem,
* ja būs vēlēšanas- ĻAUTIES iepirkšanas priekam kādā īpaša veikaliņā mazā ciematā, nevis tūristu pārpildītajos suvenīru veikalos, kuri ir pilni ar ķīniešu preci,
* visā brauciena laikā iemūžināsim savus skaistākus dzīves mirkļus,
un protams... jūs jau mani ziniet :) ...
* būs fiziskās (un ne tikai) aktivitātes
*  JOGA- palīdzēs mums vēl vairāk izbaudīt šo laiku un justies lieliski!
*  PRANAJAMA- elpošanas vingrinājumi dos iespēju labāk relaksēties un koncentrēties uz SEVI ŠEIT UN TAGAD,  pilnvērtīgi izbaudīt katru mirkli!
* MEDITĀCIJA - ļaus sajust harmoniju sevī un Visumā!
Šo visu centīšos apvienot tā, lai varam maksimāli komfortabli izbaudīt šīs vietas burvību. Jogosim tik daudz cik tas būs komfortabli- ja būs vēlme izlaist un izgulēties- dariet tā. Bet es plānoju jogas nodarbības 2 reizes dienā. Meditācijas un pranajamas arī centīšos organiski iekļaut visās mūsu 8 dienās.
Mums būs neliela forša kompānija- dalībnieku maksimālais skaits ir 18. Uz doto brīdi ir  15 brīvas vietas, bet neatlieciet sava vasaras piedzīvojuma plānošanu jo vēlāk aviobiļetēm cenas var paaugstināties (tā saka tūrfirma Begonija- jo mazāk paliek vietu līdmašīnā, jo dargākas paliek biļetes).
Var piedalīties jebkurš cilvēks, kam ir pozitīvs skatiens uz dzīvi, nav nopietnu veselības problēmu (kuras traucētu nodarboties ar jogu iesācēju līmenī un pieveikt kādu nelielu ceļa gabalu kājām), kas ir atvērts un baudītgribošs! Visi čīkstuļi paliek mājās!!! Piedzīvojumā drīkst piedālīties arī bērni.
Dalības maksa pieaugušajiem un bērniem no 12 g.v. ir 500€ , bērniem līdz 12g.v. 420€.
Cenā ir iekļauts:
*dzīvošana viesnīcās (mūsu ērtībām mēs varēsim padzīvot 3 viesnīcās dažādās salas malās (7 naktis), lai paspējam apskatīt pēc iespējas vairāk!!!
*auto noma, auto apdrošināšana
*degviela,  
*šoferi,
*tūristu nodeva,
*ēdināšana- tikai brokastis
*jogas nodarbības (jogas paklājiņu gan būs jāņem līdzi pašiem savā bagāžā. Neraizējies ja Tev tāda vēl nav- varēsi izmantot paklājiņu no manas jogas studijas, tikai neaizmirsi atstāt tam vietu savā bagāžā ;)   )
Cenā nav iekļauts:
*avio biļete ( šobrīd, 02.04.21., aviobiļete pie turoperātora Begonija maksāja 284 €. Bagāža 5kg+20kg, līdostas nodeva  un bagāžas apdrošināšana ir iekļauta aviobiļetes cenā)
*ēdināšana, (izņemot brokastis). Pārtiku pirksim vietējos supermarketos un tirdziņos, gatavosim paši- katrā numuriņā būs virtuve (protams, kaut ko var arī iemest bagāžā un paņemt līdzi no Latvijas :). Pirms brauciena izrunāsim visas detaļas. Izbraukumos taisīsim piknikus ar kopējo galdu :)- tā ir papildus iespēja izgaršot kaut ko no vietējiem produktiem un netērēt papildus naudu ēšanai. Dažas reizes būs iespēja paēst arī tavernās (ja būs tāda vēlme), cenas uz produktiem un restorānos aptuveni kā Latvijā. Man pilnīgi pietiktu ar 100€- protams, katram ir sava pieeja ēšanai.
*Ieejas biļetes apskates vietās- neplānojam iztērēt vairāk par 100€ ieejas biļetēm. Krētas salā ir milzumdaudz vietu, kuras var baudīt, netērējot lieko naudu. Kad nokomplektēsies grupa- visu izrunāsim un nolēmsim kopā. No jebkādas aktivitātes vienmēr varēs atteikties vai arī piedāvāt citu risinājumu- visas vēlmes uzklausīšu un ne viens nav piespiests darīt katru soli kopā ar pārējiem!
Nu ko, esi gatavs savam burvīgam vasaras piedzīvojumam???
Kā rezervēt sev vietu?
1. Sazinies ar mani (SMS 27877127) un noskaidro vai mūsu grupā vēl ir brīva vieta.
2. Sazinies ar turoperatoru Begonija (24880883, [email protected]), iegādājies līdojuma biļeti uz

06.06.2021 - 15:00

6Y471 (RIX-HER)

13.06.2021 - 19:15

6Y472 (HER-RIX)

un atsūti tā kopiju man uz Watsap. Ar šo momentu rezervēju Tev vietu mūsu braucienā. Neatliec sava brīnišķīga atvaļinājuma plānošanu jo cenas uz aviobiļetēm var paaugstināties!!!
3. Apstiprini savu dalību mūsu braucienā, veicot visu dalības maksas iemaksu, vai pirmu iemaksu (50%=250€ pieaugušajam vai 210€ bērnam) līdz 15.04.21.jo rezervēšu mums viesnīcas (pajautā man konta numuru brauciena rezervēšanai!).
4. Veic otru iemaksu (50%=250€ pieaugušajam vai 200€ bērnam) līdz 31.05.20. un jau pēc nedēļas KRĒTAS SALA TEVI GAIDA!!!
Papildus tēriņiem iesaku ņemt līdzi ~ 100€ uz ieejas biļetēm (centīsimies iztērēt mazāk, bet lai jau paliek ar rezervi), ~ 100€ ēšanai (arī, plānoju ka tērēsim mazāk ja neēdisiet katru dienu restorānos ;) ). Nauda suvenīriem- ja Jums tas ir svarīgi- no Krētas salas iesaku atvest olīveļļu, olīves, koka izstrādājumus no olīvkoka, dažādas garšvielas un citas garšīgas un veselīgas lietas, kuras varēsim nopirkt vienā foršā veikalā mazā ciematā, bet svarigākais ir ne jau mantas, bet EMOCIJAS un ATMIŅAS... un par tām piemaksāt nevajdzēs! ;)
5. Pēc reģistrācijas braucienam, uzaicināšu Jūs uz mūsu kopējo grupu Whatsappā, kur arī veiksim turpmāku kopējo komunikāciju :).
Valūta- euro. Kaut arī daudzās vietās var veikt apmaksu ar bankas karti, vēlams līdzi ņemt sakidru naudu jo ne katru dienu būsim lielajā pilsētā kur ir bankomāts. Tirgos un veikaliņos arī labprāt pieņiem skaidru naudu.
Laika apstākļi- parasti jūnija sākumā ir lieliska, komfortabla gaisa temperatūra +23 +28 grādi bez nokrišņiem un stipra vēja. Ūdens temperatūra ap +23.
Dalības ierobežojumi- ja Jūs izsvērat iespēju paņemt līdzi bērnus- ņemiet vērā, ka gandrīz katru dienu plānojam pavādīt ceļā mašīnā ap 2-4 stundām. Tas ir summārais laiks, protams, ar pieturām :). Kā arī Jums pašiem būs jāatbild par sava bērna drošību. Veselības stāvoklis un fiziskā sagatavotība- šīs brauciens ir piemērots bērniem un cilvēkiem ar apmierinošu veselības stāvokli un nav nepieciešama īpaša fiziskā sagatavotība. Visas dienas plānojam pārvietoties ar auto un plānotais ceļš kājām līdz apskates vietām var būt līdz 4 kilometriem, ko varēsim paveikt arī mierīgā tempā. Vienā dienā plānojam veikt pārgājienu ~8-10 km garumā, bet jums būs iespēja atteikties no šī pārgājiena un izbaudīt mierīgu atpūtu pie jūras :). Katru dienu plānojam būt arī pie jūras, lai izbaudam šo ceļojumu no sirds :).


Detalizēts ceļojuma plāns (var mainīties neparedzēto apstākļu vai grupas vēlmju dēļ):
1.diena 06.06.21.
* Pulcējamies Rīgas līdostā LĪDZ 12.00.
* Līdojums Rīga-> Herakliona 15.00-18.30
* Ņemam mašīnas, iemetam bagāžu un dodamies ceļā uz mūsu pirmo viesnīcu netālu no Retimno. Bet!!! Pa ceļam iebrauksim izmērcēt kājiņas siltajā Krētas (Egejas ) jūrā, tur pat varēsim apēst līdzi paņemto no mājām ēdienu un pierast pie jaunās realitātes. Pēc ~1,5st. jau esam viesnīcā- jāizbauda jau pirmais brīnišķīgais vakars. Ja būs vēlme un paliks spēki- pavisam īsa jogas nodarbība pie Ioniskās jūras - atvērsimies šai pasakai.... Un ejam gulēt, lai nākošajā rītā pamosties PASAKĀ!!!




2.-7.dienas aptuvens dienas plāns 07.-12.06.21.
6.00 ceļamies
6.30-8.00 jogas nodarbība
8.00-9.00 brokastis un gatavojamies dienas piedzīvojumam
9.00-18.00 dienas piedzīvojums arī pikniks vai pusdienas tavernā
18.00-20.00 vakariņas
21.00-22.00 vakara joga
22.00-6.00 naktsmiers
Ļaujamies piedzīvojumam!!! Katru dienu mūs gaidīs jauna vieta, jauni pasakaini skati un emocijas! Gulēt viesnīcā????- nē, tas nav par mums! :) Nu, var būt, tikai vienu dieniņu ja būs vajadzīga atelpa :)!
2.diena 07.06.21.
d* iena, kurā mēs vēltam vairāk laika atpūtai un adoptējamies
* izstaigāsim vietējus veikalus, lai iepirkt ūdeni un pārtiku
* Retimno Forteza
* atpūta viesnīcā pie jūras un baseinā
* paši gatavojam sev pusdienas un vakariņas
Vienā no dienām dosimies pārgājienā aizā- pasakaini skaisti!!! Ja kāds uzskata, ka nav gatavs tādam pārgājienam- šajā dienā varēs izbaudīt mierīgu atpūtu viesnīcā pie jūras.
Kalni, jūraS pludmaleS, alas, cietoksnis, brīvdabas muzejs, olīveļļas ražotne, Krētas ciematiņi- bauda acīm, ķermenim un dvēselei!
Joga-pranajama-meditācija un klusāki mirkli tikai ar sevi.

3. diena 08.06.21.
* šajā dienā brauksim izpeldēties Vidusjūrā, turp-atpakaļ ceļš aizņems 4-6 stundas, bet taisīsim pieturas
* meklēsim Elafonisi- pludmali ar rozā smiltīm!!!
4. diena 09.06.21.
* pārgājiens pa kanjonu ~8km garš ceļš, kas aizņems ap 2,5-3st. kājām. 5. diena 10.06.21.
* braucam uz citu viesnīcu pie Līvijas jūras* Pa ceļam iebrauksim omūlīgā ciematiņā Spili, kur ir vairāki foršie veikaliņi ar vietejiem labumiem un patīkamas taverna. Šeit varētu izbaudīt shopping vai arī pastaigaties tā pat pa ciematiņa ieliņām.
* Šeit plānojam pusdienas ieturēt tavernā (protams, varēs apēst arī līdzi paņemtas pusdienas piknika).* Pa ceļam vēl ir viena olīveļļas ražotne, kurā mēs arī plānojam iebraukt- paskatīties kā šī razotne izskatas no iekšpuses, kā arī šeit varēs iegadāties premium kvalitātes Krētas zeltu- olīvu eļļu.6. diena 11.06.21.
* atpūtas diena
* pludmale Matala- tā ir ļoti kolorīta vieta un netālu no mūsu viesnīcas. Šeit varēsim gan izpeldēties, gan pastaigāties pa milzīgu smilsu kalnu ar alām, kur kādreiz dzīvojuši hippji. Veikaliņi ar suvenīriem būs arī šeit.7. diena 12.06.21.
* ļoti piesātināta diena, izbrauksim no viesnīcas pēc iespējas agrāk! Ceļā būsim ap 3 stundam ilgi.
* dodamies ceļā uz Zeva alu un plato Lasiti- pasakaini skaists skats no kalna augšas- pastaiga kalnā apmēram 30-40minūtes.
* braucam uz mūsu jauno viesnīcu kurā pavadīsim pēdējo burvīgu nakti uz Krētas salas* šajā dienā veiksim arī testu- tie, kuriem tas ir nepieciešams.
8.diena 13.06.21.
* Rīta joga
* Brokastis viesnīcā
* baudam rītu vienīcā, vai uz pludmales
* Pakojam mantas.
Braucam uz Heraklionu, bet pa ceļam vēl izbaudam pēdējo īpašu dienu uz Krētas salas - iebrauksim tūristu pilsētā Hersanisosā, kur būtu jāpaēd tavernā, šeit ļoooti daudz veikaliņu, ir arī pludmales. Šeit mēs varētu sadalīties un pavadīt ap 3-4 brīvām stundām tā, ka vēlas.
Nododam mūsu uzticīgus autiņus.
Līdostā esam ap 17.15
Līdojums Herakliona->Rīga 19.15-22.45

Reģistrējies, atsūtot SMS, Watsap vai zvanot (atvaino, ne vienmēr varēšu atbildēt jo iespējams, tieši tajā laikā būšu uz jogas paklājiņa)😉!
27877127
Olga
[email protected]v

.S. zemāk bildes no mūsu personīga arhīva



Vasaras Jogas Brīvdienas 20.-22.08.21.

Dārgie draugi!

Aicinu jūs uz kārtējām, IV Jogas Brīvdienām, kuras notiks 20.-22.08.2021. , šoreiz vienā no skaistākajām ar īpašu auru Latvijas muižām- Liepas muižā. Visa muižas teritorija uz šīm dienām būs tikai mūsu rīcībā!


Kā vienmēr, šis dienas pavadīsim aktīvi, uzlādēsim savas baterijas līdz FULL stāvoklim!!! Parasti pēc šim 3 dienām ir sajūtas, ka bijām atvaļinājumā veselu nedēļu!!! Sagādāsim prieku gan ķermenim, gan dvēselei, un piepildīsim sirdi ar mīlestību pret Sevi! Jums būs ko atcerēties!


Lūdzu, rezervējiet vietas laicīgi- vietu skaits ir ierobežots – tikai 20 viesi!
Datumi: 20.-22.08.2021.

Vieta: Liepas muiža  “Lindenhoff”  http://liepasmuiza.lv/lv/viesnica

Atrodas 1.5 st. braucienā (100km) no Rīgas, pavisam netālu no Cēsīm.


Izvietošanas iespējas: 2-3-4 vietīgi labiekārtotie numuriņi (ļoti skaisti dizaina numuriņi) ar savu virtuvi.














Jogas Brīvdienas 2021. organizē un vadīs diplomēta jogas pasniedzēja, kosmētiķe-estētiste, Sejas plastikas un dabiskās ķermeņa atjaunošanas trenere,  farmaceite  Olga  Hodasēviča.

Praktizēju jogu kopš 2012.gada. Esmu vairāku apmācības programmu autore un pasniedzēja, bet pati mācos, pilnveidojos nepārtraukti!   Esmu viennozīmīgi laimīgs cilvēks, jo esmu sajusmā par to, ko daru!  Man patīk ceļot, gūt jaunās emocijas, izzināt savu ķermeni un sevi. Un vēl man patīk vienkārši baudīt dzīves processu šeit un tagad! Man patīk dalīties ar savām zināšanām, satikt jaukus cilvēkus un vienkārši būt...

Aicinu veltīt Sev veselas 3 aktīvas, veselīgas un aizraujošas dienas- jums būs ko atcerēties!!!


Par mūsu ēdieniem rūpēsies vegetārās virtuves burvis- Reinis Kluss!!!

Pagaršoju viņa gatavotās maltītes vienā no festivāliem un ziniet... tā ir bauda garšas kārpiņām. Ļoti priecājos, ka varēsim izbaudīt viņa gatavotus ēdienus kopā!!!

Speciāls viesis- enerģiskā un superīga sertificētā fitnesa trenere, dzirkstelīte- Ginta Kalniņa!!!

Ginta padalīsies ar mums ar savu deju maģiju!

"Dance for soul"

Nodarbība palīdz atbrīvoties no sasprindzinājuma, vienkāršos dejas soļos atbrīvojas prāts un ķermenis. Āfrikas deju ritmi uzlabo noskaņojumu, ikdienas pārdzīvojumi pazūd un Tu pacelies spārnos.

"Fit for body"

Nodarbība, kas palīdz labāk izjust savu ķermeni. Lēnas un mierīgas kustības ļauj izjust līdzsvaru un noturēt balansu. "Fit for body" -nomierina prātu, tajā pat laikā nodarbinot visas muskuļu grupas.


Un vēl un vēl!!!

* pirtiņa, *katamarāns, *SUP dēļi, *varēsiet pamēģināt SUP jogas un *Aerojogas elementus jogas šūpuļtiklā.
















Muižas teritorijā ir tik daudz vietas, kurās gribās apstāties un izbaudīt, izjust, pataustīt...

Noteikti atvēlēsim laiku arī meditācijai, atradīsim savu koku no kā smelties enerģiju

Un pat pagatavosim kopā īstu garšīgu šokolādi.



Jogas Brīvdienu plāns (var būt mainīts laika apstākļu dēļ).

Plāna gala variants un ieteikumi ko ņemt līdzi katram būs izsūtīti vienu nedēļu pirms pasākuma.


Piektdiena 20.08.21.
jau no 14:00 – varam ierasties teritorijā un iekārtoties savos numuriņos
14:00-16:00- brīvs laiks.

  • Pastaigas pa muižas teritoriju;
  • būs iespēja pašiem sasiet sev īpašu pirts slotiņu, kura enerģētiski bus visatbilstošāka Tavam enerģētiskajām stāvoklim;
  • pēc instruktāžas var paSUPot muižas dīķī;
  • pēc instruktāžas varēsiet izmantot jogas šūpuļtiklus;

no 16:00- gatava lauku pirtiņa

Vienlaicīgi varēs izmantot 3-5 cilvēki.
Nopeldēties varēs dīķī, nomazgāties dušā savā numuriņā- tapēc paņemiet līdzi ne tikai dušas dvieli, bet arī palagu, kurā varētu ietīties un aiziet līdz numuriņa dušai.
Elektrības pirtiņā nav- tikai romantiskā vaska sveču gaisma.

20:30-22:00 relaksējošā joga + Yoga Nidra (paņemiet paklājiņu, siltas drēbes, pledu, zeķītes)

22:00 naktsmiers
P.S. šai dienai ēdienus sagādājam sev paši- ēdam līdzi paņemto, vai pagatavojam sava numuriņa virtuvē (elektriskā plīts+ mikroviļņu krāsniņa+ elektriskā tējkanna+ ledusskapis+ trauki- viss ir). Atceramies, ka mūs gaida pirts un neēdam parāk daudz ;)



Sestdiena 21.08.21.
6:00-7:00- ceļamies
7:00-8:30 jogas nodarbība
8:30-9:00 brīvs laiks
9:00-10:00 brokastis
10:00-12:00 brīvs laiks (SUP+ Aero Yoga)
12:00-13:00 Fit Dance For Body
13:00-14:00 pusdienas
14:00-17:00 brīvs laiks, pastaigas, enerģētiskā prakse- Koku enerģija, (SUP+ Aero Yoga)
17:00-18:00 Dance For Soul
18:00-19:00 vakariņas
19:00-20:00 brīvs laiks
20:00-21:30 joga
22:00 naktsmiers


Svētdiena 22.08.21.
6:00-7:00- ceļamies
7:00-8:30 joga
8:30-9:00 brīvs laiks
9:00-10:00 brokastis
10:00-12:00 brīvs laiks (SUP+ Aero Yoga)/ šokolādes pagatavošanas meistarklase
12:00-13:00 atbrīvojam numuriņus
13:00-14:00 pusdienas un dodamies mājās


Papildus jautājumi:
Jogas brīvdienās var piedalīties gan praktizējošie jogi, gan cilvēki bez pieredzes jogā.                                                                             
Lūdzu ņemt vērā, ka nometnes laikā ir AIZLIEGTS:
traucēt citiem nometnes dalībniekiem,
lietot alkoholu,
smēķēt nometnes teritorijā.
Šo noteikumu neizpides gadījumā jūs būsiet spiesti pamest nometnes teritoriju un iemaksāta nauda netiks atgriezta.
Visas nometnes laikā ir piedāvāts pieturēties tikai veģetāro (t.i.bezgaļas, bez putnu gaļas un bez zivs) diētu bet, ja Jūs vēlaties, savam vajadzībām, varat izmantot pārtikā gaļu, gatavojot to sava numura virtuvē.


Cenas:
3 dienu jogas brīvdienas ar palikšanu muižas viesnīcas numuros 190 euro.
Ir iespēja apmeklēt tikai 1 nometnes dienu bez nakšņošanas:
1 diena 20.08.21. bez nakšņošanas  40 euro;
1 diena 21.08.21. bez nakšņošanas 70 euro;
1 diena 22.08.21. bez nakšņošanas 40 euro;
Pieteikties un rezervēt vietu var rakstot uz [email protected]
rakstot man privāti FB Olga Hodasēviča, Whatsappā vai
sūtot SMS uz 27877127


Ko ņemt līdzi:
Lielisku noskaņojumu
Ērtās drēbes un apavus, piemērotus gaidāmajiem laika apstākļiem
Dzeramo ūdeni
Pledu
Jogas paklājiņu
Peldkostīmu
Lielu vannas dvieli, labāk divus un/vai palagu :)
Hiģiēnas piederumus
Medikamentus- ja regulāri lietojat
Kopējais dalībnieku skaits (ar organizātoriem) ir ierobežots- 25 dalībnieki!
Jogas brīvdienu aktivitāšu saraksts un laiks var būt mainīti  bez brīdinājuma laika apstākļu un citu neparedzamu apstākļu dēļ.


Apmaksa notiek divās daļās:
1.        Rezervācijas nauda 50% pārskaitot uz kontu “Numuriņa rezervācija muižas viesnīcā un jogas nodarbības muižas teritorijā”
2.        Atlikusi daļa 50%- atbraucot uz vietas skaidrā naudā.
Rezervācija skaitīsies veikta brīdī kad esat samaksājuši  Rezervācijas naudu.
Plānojiet savu burvīgu vasaru laicīgi!!!
Jums būs ko atcerēties!
Apmaksu var veikt, iepriekš noskaidrojot vai ir pieejamas brīvas vietas.

Tiekamies Tavā brīnišķīgajā vasarā!!!
NAMASTE



III Divu dienu RESTARTS

   Dažādi JOGAS veidi, pārgājiens ZIRGA mugurā, dabīgas ŠOKOLĀDES pagatavošanas meistarklase,  PIRTS un ne tikai!

                Saki JĀ savam brīnišķīgajām rudens piedzīvojumam!

                                                                                          

                                                                                         09.-10.10. 2021.gads

Vasara ir pagājusi... vai Tev patīk rudens? Rudens, kurš var pārsteigt Tevi ar spilgtām krāsām un ne mazāk spilgtām emocijām! Ļauj šim rudenim kļūt par Tavu īpašu, mīļāku gadalaiku!!! Tevi gaida nebijis piedzīvojums- ceļojums pie Sevis... pie Sevis īstā!

  • Zirgi... Lieli, silti, stipri, ar samta lūpām un ar acīm, kuras var ieskatīties Tavas dvēseles dziļumos. Pieskaries, sajūti, iemīli... Esot uz  zirga, Tu sapratīsi kas Tu esi un kāds Tu esi īstais... Tu...
  • Joga... tas ir ne tikai skaistas asanas (ķermeņa pozas). Galvenais mērķis- ir savienot Sevi ar Sevi- apziņu ar ķermeni. Saprast, izjust, nedarīt Sev pāri... viss caur mīlestību un pateicību Sev. Joga ir tik dažāda- un Restarta laikā būs iespēja izmēģināt 4 vai pat 5 jogas veidus :);

  • Dabīgās šokolādes pagatavošanas meistarklase. Aizraujošs šokolādes pagatavošanas process... šokolādes smarža... un īstās, veselīgās šokolādes garša...  Divu stundu laikā mēs pagatavosim divu veidu šokolādi ar dažādām dabīgām piedevam. Varēsiet izbaudīt pašu pagatavotu šokolādi kā desertu pie tējas vai kafijas un paņemt arī līdzi uz mājām.

  • Pirts... rudens vakarā tā ir īpaši patīkama... izsilda, atslābina un attīra ķermeni. Katra Tava šūniņa vibrē no prieka...;

  • Āra siltais ozola kubls zem zvaigžņotajām debesīm... krūzē- aromātiskā tēja... domas plūst nesteidzīgi;
  • Pranajama... elpošanas prakse Savas dzīvības enerģijas atjaunošanai (to var darīt arī zirga mugurā);

  • SUP joga... kad domas apstājas... tikai Tu un Tavs ķermenis- sadarbojies! Ūdens plūstošā enerģija palīdzēs atrast īsāku ceļu līdz dziļai koncentrācijai ;

  • Loka šaušana... kad dzirdi bultas skaņu un juti vibrāciju rudens gaisā... kad zini, ka Tu esi gatavs  sasniegt Savu mērķi...  Azarts, atbalsts un esi sajusmā par pašu procesu! TRĀPĪTS!!! ;

  • Aerojoga... tā ir  iespēja paskatīties uz Pasauli un uz Sevi no cita skatu punkta (apgrieztas pozas- jā, to var visi!).  Neaizmirstama, dziļi emocionāla relaksācija, esot starp Zemi un Debesīm... ;

  • Āra terase... izbaudīt kopīgi pagatavotus ēdienus patīkamā kompānijā... vai mirklis tējai vienatnē uz balkona... Baudi...

  • Skaistas fotogrāfijas... tas ļaus Tev atgriezties Savās sajūtās un atmiņās atkal un atkal;

Un tas viss ir Tavs fantastiskais rudens piedzīvojums!
  • Tas var smaržot pēc agra rīta rasas, šokolādes, vai pēc svaigas pirts slotas...
  • Tas var skanēt pēc dzērvju atvadu dziesmām, pēc bultas, kura trapīja mērķī, vai pēc mierīgiem zirga soļiem...
  • To var vērot, esot kopā ar visiem vai vienatnē ar Sevi- uz jogas paklājiņa...
  • To var sajust, pieskaroties siltam, mīkstam zirgam vai esot dzīļā relaksācijā jogas šūpuļtiklā...
  • Tas var garšot pēc laimes gabaliņa... un nesteidzīgas tējas uz terases.
Katram tas būs savādāks! Bet absolūti viennozīmīgi tas ir tas, kas pieder Tev un paliks Tavās atmiņās vēl ilgi...                      

Gaidam Tevi 2 dienu Restartā!

Pat ja Tu esi ar zirgiem “uz Jūs”- izvēlies savas brīvdienas pavadīt aktīvi, ļaujies izaicinājumam, atklāj Sevi no jauna... un vienkārši izbaudi Savu brīnišķīgu rudeni!

Ir atklāta vietu rezervācija

09.-10.10.21.

Pasākuma valoda LV+RU

Jautā par brīvām vietām! Vietu skaits ir ierobežots!!! Ir dažādi aktivitāšu veidi- gan jātniekiem ar pieredzi (būs iespēja daļu no maršruta veikt rikšos un auļos), gan tiem, kuri nekad nav sedējuši zirga mugurā vai grib tikai pabarot zirgu ar našķi ;). Par pamatdalības iespējām lasi zemāk.

Ja Tu esi ar pieredzi jogā- brīnišķīgi! Tev būs iespēja izmēģināt jaunus jogas veidus! Ja pieredzes jogā nav nemaz- neraizējies! Šis ir īstais mirklis to izmēģināt! Kad ja ne tagad???

Pasākuma organizātori:

Dmitrijs Kotkovs (Gančauskas)

-cilvēks ar īpašu pieeju darbam ar zirgu! Dmitrijam ir liela pieredze šajā jomā. Viņš organizē individuālās un grupas pastaigas zirga mugurā- gan iesācējiem, gan jātniekiem ar pieredzi; peldēšanas ar zirgiem un pārgājienus jebkurā gadalaikā. Bez šaubām viņam ir izveidojusies īpaša saikne ar šiem skaistiem dzīvniekiem... Atbildīgs, uzmanīgs, viņam sanāk atrast īpašu pieeju ne tikai katram zirgam, bet arī katram cilvēkam! Dmitrijs būs mūsu gids, fotogrāfs un loku šaušanas instruktors.

Olga Hodasēviča (Yoga Life Latvia)

Esot zirga mugurā- Tu esi vēl tūvāk dabai un vēl tūvāk Sev! Joga- man ir dzīvesveids un aizraujošs sevis izzināšanas ceļš visas dzīves garumā. Tā sneidz lielisku labsajūtu, veselību, mieru un harmoniju. Kopš sāku praktizēt jogu- es iemācījos baudīt dzīvi un tā ir brīnišķīga! Pamēģinam kaut ko jaunu kopā???

Farmaceite, jogas speciāliste, sejas plastikas un dabīgas ķermeņa atjaunošanas trenere. Bērnu jogas pasniedzēju apmācības programmas vadītāja. Vadu jogas nodarbības pieaugušajiem, bērniem un senioriem, lasu lekcijas topošajiem jogas speciālistiem SPA School Rīgā. Piedālījos vairākos zirgu pārgajienos gan Latvijā, gan ārzemēs.

                                                             AKTĪVO BRĪVDIENU PLĀNS                               (var būt koriģēts atkarībā no laika apstākļiem un grupas vēlmēm):

SESTDIENA9:00- tiekamies nometnes punktā A (iepriekš sarunājam savā starpā par transporta iespējām, ņemam līdzi līdzbraucējus, sadalot izdevumus par degvielu)9:00-10:30 iepazīšanas ar zirgiem, instruktāža (pa šo laiku ar mašīnu nogādājam dalībnieku personīgas mantas uz punktu B), tēja ar līdzi paņemto sviestmaizi vai gardumu 10:30-13:00 zirgu pārgājiens13:00-15:00 esam punktā B- viesunams. Izseglojam zirgus, atpūta, paši gatavojam pusdienas , pusdienas.15:00-18:30 atpūta, aktivitātes- fotosesijas, SUP un aero jogas elementi, loka šaušana, jogas nodarbība uz paklājiņa (1-1,5st)18:30-21:30 gatavojam vieglas vakariņas, baudam vakariņas,  pirts, siltais āra kubls zem zvaigžņotām debesīm21:30-22:00 Yoga Nidra22:00 naktsmiers

SVĒTDIENA

6:00-7:00 ceļamies7:00-8:30 jogas nodarbība uz paklājiņiem8:30-10:00 gatavojam brokastis, brokastis, atpūta10:00-12:00 dabīgās šokolādes pagatavošanas meistarklase12:00-13:30 aktivitātes- loka šaušana, vizināšanas ar zirgu tiem, kuri nepiedālās zirgu pārgājienā, SUP joga, aerojoga13:30-15:00 gatavojam pusdienas, pusdienas15:00-16:00 gatavojam zirgus16:00-18:00 zirgu pārgājiens uz punktu A18:00-20:00 braucam pakaļ mantām,  pakojam mantas ,tēja ar gardumiņu, atvadamies un dodamies mājup

DALĪBAS IESPĒJAS UN DALĪBAS MAKSA

  • Variants 1. “Aktīvs un gatavs piedzīvojumiem”. Dalībnieks piedālās zirgu pārgājienā turp un atpakaļ un piedālās visās piedāvātajās aktivitātēs. Dalības maksa: 415 euro. Maksimalais dalībnieku skaits 5+2 organizātori.
  • Variants 2. “Aktīvs” Dalībnieks nepiedālās zirgu pārgājienā, bet esot viesu namā piedālās visās aktivitātēs, kā arī viņam būs iespēja pavizināties uz zirga. Dalības maksa: 215 euro. Maksimālais dalībnieku skaits ir 5 dalībnieki.
  • Variants 3. “Es baudu” Dalībnieks nepiedālās zirgu pārgājienā un jogas nodarbībās, bet vēlas izbaudīt mierīgas un interesantas brīvdienas skaistajā vietā- pirts, siltais āra kubls, loka šaušana, šokolādes pagatavošanas meistarklase, kā arī iegūt skaistas bildes, lai ir ko atcerētries! Šis variants ir piemērots arī bērniem. Dalības maksa:  145-165 euro, atkarībā no tā vai vēlas papildināt savas aktivitātes ar vizināšanos zirga mugurā vai ar dalību jogas nodarbībās.  Maksimālais dalībnieku skaits ir 5 dalībnieki.
  • Ir iespēja pievienoties tikai uz vienu dienu- par to, lūdzu, jautājiet atsevišķi :).
  • Dalības vietas rezervācija notiek iemaksājot 50 euro uz norādītu kontu, iepriekš uzrakstot organizātoriem un pārliecinoties, ka ir brīva vieta.
  • Ja neparedzamu apstākļu dēļ pasākums tiks atcelts- Tava iemaksātā rezervācijas nauda būs atgriezta pilnā apmērā.

Vieta-

Siguldas un Augšlīgatnes apkārtnē.

             Atsauksmes:

Kontakti:

uz zvaniem ne vienmēr varam atbildēt jo vadam nodarbības

Olga Hodasēviča 27 877 127 SMS vai Whatsapp

Dmitrijs Kotkovs 22 159 731 Whatsapp

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.