Yoga Life Latvija Norvēģijas kalnos 2019.g.

Tas bija neaizmirstamas 6 dienas Norvēģijā...

Izbaudījām skaistu Bergenu, braucienu pa fjordiem, vienu no 10 skaistākajiem ūdenskritumiem Eiropā, kalnus un.... norvēģu viesmīlību un pamatīgumu, garšīgu ēdienu ko gatavoja mums mūsu ģīds un viņa sieva, interesantus stāstus, skaistus skatus aiz katra pagrieziena, strauju, bet drošu braucienu ar auto pa līkumainu ceļu...

Komandas atbalsts, draudzība, cieņa,  smaidi, sajusma... :) mellenes, zilenes, rieksti, SĒNES :)), zivis... kas tik nebija mūsu ceļojumā!

Un, ak jā... joga, meditācija, pranajama, enerģētiskās prakses un spēles uz koncentrāciju.

Un vēl.... klusi rīti vientuļībā pie jūras vai kalnos, kad vari vērot kā mostas daba, meditēt un gandrīz raudāt no sajūtām kuras iet jau pari mālai! 

Sākumā bija uztraukums, tad apziņas attīrīšanas, tukšuma sajūta un tad to piepilda LAIME, MIERS, HARMONIJA, dabas skaistums un varenība, VESELUMS un VISUMS manī, MĪLESTĪBA. Un tad pirmo reizi sajūtu to sajūtu "ES", "ES ESMU", "ES ESMU VISĀ un VISS IR MANĪ" ... Tā ir neaprakstāma laimes sajuta!

Jau tagada gribu atkal uz Norvēģiju un pačukstēšu, ka ir plānos doties arī citās vietās... Ja vēlies doties līdzi- esi gatavs piedzīvojumam un sēko līdzi informācijai!

Olga

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.